Още депутати от днес са под карантина, тъй като са били

...
Още депутати от днес са под карантина, тъй като са били
Коментари Харесай

Още депутати под карантина, били контактни с Теменужка Петкова

Още депутати от през днешния ден са под карантина, защото са били в контакт с някогашния енергиен министър и народен представител от ГЕРБ Теменужка Петрова, която бе призната в болница с коронавирус, стана ясно от известие на РЗИ-София.

От здравната ревизия прецизират, че става дума за двама души от комисията по „ Енергетика “, които седят в непосредствена непосредственост до Петкова, защото тя е престояла 5 минути в залата. Карантинирани са и всички лица, участвали на комисията по „ Бюджет и финанси “, както и най-близко стоящите до нея в пленарната зала.

Под карантина при започване на седмицата бяха сложени ръководителите на всички парламентарни групи, откакто стана ясно, че шефът на Народното събрание е позитивен PCR тест. Всички те участваха в Консултативния съвет по национална сигурност при президента. Самият Радев, както и министър председателят Кирил Петков са първите, за които бе обявено, че са с анулирани ограничавания, защото дават отговор на новите правила, при които карантината се анулира за  ако имат бустерна доза и негативен PCR тест три дни след налагането ѝ поради контакт със инфектиран.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР